Activiteiten


Lees Meer

24 augustus 2018 - Oké Binnenmaas


Op 24 augustus hebben we de ondernemersvereniging van Binnenmaas welkom mogen heten. Hessel heeft namens het bestuur een presentatie gegeven over het doel en het nut van de stichting. Samen met de ondernemers, gemeente en de kerk geven we karakter aan het dorp. We kijken uit naar een goede samenwerking met de ondernemers van 's-Gravendeel.

Bezoek de website van Oké Binnenmaas

22 augustus 2018 - Openstelling kerk


Tijdens de feestweek van 's-Gravendeel hebben we een prachtig rustmoment ingebouwd in het programma. Terwijl op de kermis en de jaarmarkt het feestgevoel helemaal los kwam lag er ook een rode loper uit om de kerk eens van binnen te bekijken. Eenmaal binnen werd iedereen verrast door het prachtige orgelspel van Sander Barth. Melodieen van Bach tot Queen kwamen uit het prachtige instrument wat prominent in het gebouw staat.

Meer informatie over Sander Barth

31 maart 2018 - Passie van pasen


De kerk wel eens op een andere manier gezien? De wanden mooi uitgelicht, tegen het dak licht patronen en voorin een aantal goede zangers en de zandtovenares. Een evenement georganiseerd door de IKE uit 's-Gravendeel. Vanuit de stichting vinden we het mooi om te zien dat het gebouw ook op deze manier gebruikt kan worden.

Meer informatie

4 november 2017 - Orgelconcert door Gert van Hoef


Op 4 november zal Gert Hoef het orgel van de kerk bespelen. Verschillende muziekstijlen en componisten zullen de revue passeren. Traditionele orgelmuziek "Eens als de bazuinen klinken", maar ook moderne bewerkingen van Hans Zimmer zullen gespeeld worden. Aanvang van de avond is 20:00u.

Meer informatie